המטבח הקובני הינו מיזוג של המטבח הספרדי, האפריקני והקאריבי. המטבח הקובני חולק תבלינים וטכניקות עם המטבח הספרדי והמטבח האפריקני ומקבל השפעה מאזור הים הקאריבי בתיבול ובטעם. באזור הוואנה ניתן גם להבחין בהשפעה קטנה של המטבח הסיני. בשל סיבות היסטוריות, אוכלוסיית קובה אינה מחולקת בצורה שווה בכל שטח האי. העבדים האפריקאים...
Read more
Monthly Archives: July 2013
מוקקה (דג בעגבניות חלב קוקוס וצ’ילי)
החומרים 2 ק”ג פילה דג 1 קופסה עגבניות מרוסקות 1 בצל 6 שיני שום 1 צרור כוסברה 1 צרור פטרוזיליה 2 פלפלים חריפים 2 כפות שמן זית 1 קופסה חלב קוקוס מעבדים את העגבניות, בצל, שום, כוסברה, פטרוזיליה ופלפלים במעבד מזון. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את...
Read more