מוקקה (דג בעגבניות חלב קוקוס וצ’ילי)

 

החומרים

 
2 ק”ג פילה דג
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1 בצל
6 שיני שום
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
2 פלפלים חריפים
2 כפות שמן זית
1 קופסה חלב קוקוס

 
מעבדים את העגבניות, בצל, שום, כוסברה, פטרוזיליה ופלפלים במעבד מזון. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את תערובת הירקות ומבשלים כשלוש דקות על אש גבוהה.

מוסיפים את חלב הקוקוס ומתבלים במלח ופלפל. ממשיכים לבשל כעשר דקות נוספות על אש בינונית.

מוסיפים את הדג ומבשלים כעשר דקות נוספות.